2015. Serie anuală de evenimente lansată şi în România

Centrul de Consultanţă Ecologică Galaţi

Centrul de Consultanţă Ecologică Galaţi
Luni, 30 iunie, 2014
http://jurnalistgalatean.blogspot.ro/
http://jurnalisttulcean.blogspot.ro/http://jurnalistbrailean.blogspot.ro/
CCEG este organizaţia neguvernamentală de mediu, apolitică şi non-profit, înfiinţată în 1996 datorită implicării unui grup restrâns de persoane şi sprijinului oferit de organizaţii similare din Luxemburg şi Austria.
  "Misiunea noastră este de a integra o perspectivă ecologică în dezvoltarea societăţii româneşti prin  campanii de informare, acţiuni, proiecte,activităţi educative şi cooperare naţională, regională şi internaţională.
În 17 ani de activitate neîntreruptă, am derulat programe şi proiecte diverse la nivel local, regional şi internaţional, multe dintre ele având o componentă europeană. Ne-am bucurat de interesul manifestat de concetăţeni, majoritatea implicându-se direct prin acţiuni de  voluntariat sau prin diverse colaborări. Le mulţumim tuturor şi sperăm să ne mobilizăm în număr cât mai mare pentru ca impactul acţiunilor noastre să fie mai vizibil şi mai durabil.
     Colaborările şi parteneriatele dezvoltate în cei 17 ani de activitate ne îndreptăţesc să credem că şi în România protecţia mediului poate deveni realitate atunci când fiecare dintre noi acţionăm pentru o schimbare în bine, acolo unde putem, acasă, la serviciu, la şcoală, la iarbă verde, etc.

Niciun comentariu: