2015. Serie anuală de evenimente lansată şi în România

sâmbătă, 8 februarie 2014

Specialiştii de mediu: calitatea apelor râurilor se degradează într-un ritm accelerat în S-E EUROPEI (II)

prof. Petruţa Moisi
coord. CCEGalaţi
Continuăm să publicăm avertismentul specialiştilor de mediu, către autorităţi şi comunităţile pe care le administrează, în bazinele hidrografice, cu privire la creşterea gradului de degradare a calităţii apelor ca urmare a intervenţiei şi modificărilor artificiale asupra cursurilor apelor interioare.(prima parte aici)

Coordonatorul Centrului de Consultanţă Ecologică Galaţi (CCEG), prof. Petruţa Moisi (foto), expert recunoscut la nivel european în furnizarea informării de specialitate, revine în atenţie cu câteva precizări privind situaţia confuză în managementul apelor din România şi din Sud-Estul Europei, ce afectează negativ viaţa comunităţilor aferente bazinelor hidrografice. mai multe amănunte aici

luni, 3 februarie 2014

SEMNAL de ALARMĂ! Specialiştii de mediu: calitatea apelor râurilor se degradează într-un ritm accelerat în S-E EUROPEI (I)

prof. Petruţa Moisi
La început de an, comunitatea locală (dar şi cea naţională sau internaţonală -n.a), este avertizată cu privire la creşterea gradului de degradare a calităţii apelor ca urmare a intervenţiei şi modificărilor artificiale asupra cursurilor apelor interioare.
Coordonatorul Centrului de Consultanţă Ecologică Galaţi (CCEG), prof. Petruţa Moisi (foto), expert recunoscut la nivel european în furnizarea informării de specialitate, revine în atenţie cu câteva precizări privind situaţia confuză în managementul apelor  din România şi din Sud-Estul Europei, ce  afectează negativ viaţa comunităţilor aferente bazinelor hidrografice. pentru mai multe amănunte aici